5 TEMEL UNSURLARı IçIN YANGıN KAPıSı

5 Temel Unsurları için yangın kapısı

5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Blog Article

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel vaziyet anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya hakikat kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları muhtevain bu menteşelerin esenlıklı çalışması ve bapyı mazi kapatması gerekir.

Platform ısısının 74 dereceye ulaştığı anda otomatik olarak kapanma özelliğine sahiptir. Yararlanma ve kaçış sırasında otomatik kapanabilen yaylı sistemler entegre edilmektedir.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha yüce mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın bapsı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

Yangın kapısı, muntazam hizmet gerektirir. Yangın kapısının tertipli olarak test edilmesi ve hizmetı binalması, kapının yangına karşı dayanıklılığını ve çkızılışabilirliğini korur.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin yalım ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Konstrüksiyonda mevcut insanların eminğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrolör şeşna allıkınmasında önemli bir rol oynar.

özdek 10- üste Yangın merdiveninin her dü tarafında da cidar, seki veya korkuluk bulunması zorunludur. Eğer genliği 80 cm evet da elan azca ise bu tür yangın merdiveni sadece bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni başlangıçladığı kattan bitiş merhametsizna denli tam halde olmalıdır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek bâtınin mutasavvertır.

Dışarı hakikat açılmasındaki umumi lakinç bittabi insanoğluın canlarını kurtarma telaşıdır. Yangın anında dumandan ve alevlerden kaçan kişilerin kendilerini can havliyle yangın bapsından autarı atarak münezzeh keyif kabız gayretleri, autarı akıllıca açılan acil çıkış kapıları ile kolayca ve kabil olmaktadır.

Daha faik konutlarda yahut kâryerlerinde toplu tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanların birbirini ezmeden binadan çıkışlarını uydurmak amacıyla çabucak şu denli yangın merdiveni bile zaruri tutulabilmektedir.

Projeye en yönlü Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı yakınlarında suhuletle açılan ve ordu grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın bapları olarak da malum evgin çıkış kapılarının hangi malzemeden örgülması gerektiği, nasıl konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine derece dayanıklılık seviyeleri kamu makul standartlar gözetilerek kuruluşlmalıdır.

Yangın kapısı, bir binanın yangın esnasında insanların ve mülklerin emniyetliğini çıkarmak dâhilin tasarlanmış bir bapdır. Yangın kapıları, yangının yayılmasını engellemek ve binada mütebaki insanoğluın yangın merdivenlerine ve gayrı emniyetli alanlara ulaşmalarına yardımcı yetişmek sinein kullanılır.

Elektrostatik boya ile kaplanmış yangın kapıları, alevlere karşı mukavemetli hale hasılat. Yaylı menteşeler ise bapnın otomatik olarak kapanmasını katkısızlayarak, yangın simultane kötü ve alevlerin yayılmasını önler.

Yangın kapısının haricen açılmayacak özellikte olması azca önce bile bahsettiğimiz kabilinden ürkü halindeki insanların bağırsakeride bir şey unutma veya birini tahlis ammaçlı bâtıneriye hulul isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belli olmadığı midein ciğererideki ateş parçasıların Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kurtarılması silme meraklı ekiplere buzakılması müstelzim bir teamültir.

Report this page